Om rasmästerskapet

Rasmästerskapet anordnas av utskottet för prov och tävling i Svenska Rottweilerklubben. För andra året i rad har vi fått möjligheten att anordna denna tävling i samband med lägret på Kosta Skjutfält vilket vi är väldigt tacksamma för. 

Alla frågor om tävlingen besvaras via mail på tavling@rottweilerklubben.se

Varmt välkomna hälsar utskottet!

Vilka får tävla?


Rasmästerskapet är i första hand för rottweiler men i mån av plats tar vi in andra raser. 

Vi vill uppmärksamma alla tävlanden om att läsa regler för prioritering:

Tävling i akl-hkl, arrangör rasklubb, RM
1. Tävlar för arrangören och med ras hänförd till arrangören
1.1. Kval-resultat
1.2. Ej kval-resultat

2. Tävlar ej för arrangören eller med ras ej hänförd till arrangören
2.1. Ej redan uppflyttad
2.1.1.Tidigare starter
2.2. Redan uppflyttad
2.2.1.Tidigare starter

Dvs var noga med att anmäla er som tävlanden för Rottweilerklubben, vill ni ha hjälp med detta så kontakta utskottet för tävling på mail 


Läs mer

Funktionärer


Domare: 
Tävlingsledare: 
Tävlingssekreterare: 



Publik


På lydnaden är all publik välkommen. På spåren kan man kika på påsläppet. Till stigen behöver du få ok att den tävlande samt domare för att få följa med med det är oftast ok.


En eller två dagar?


Beroende på antal anmälda rottweiler så går tävlingen över en eller två dagar. 2022 och 2023 har tävlingen gått under endast lördagen.

Du hittar mer info i PM.



Praktisk infomation


Deltagarlista finns på SBK Tävling
Ta med vaccinationsintyg, reg.bevis och medlemskort.

Tävlande erbjuds beställa lunch för 95kr per dag.
Det är även möjligt för de tävlande att boka boende i rum eller på camping för 250kr/natt
På lördag kvällen kommer det hållas en gemensam middag för funktionärer, tävlande och publik. Kostnaden för detta är 195kr.
Anmälan till lunch och middag samt bokning av boende görs till lager@rottweilerklubben.se
Kom ihåg att ange ev specialkost.
Betalning sker till: BG 109-4507 märk med

Namn + Mat RM
Senast 14/7 skall anmälan, bokning samt betalning vara gjord.


Läs här